Share:

Tiede käytännössä

Tilaa uusimmat julkaisut

Saat aina tiedon uusista Tiede käytännössä -julkaisuista sähköpostiisi.

Steinheide

Related Insights

Markkinointijohtaja ja katoava päätösvalta

Tulevaisuudessa häämöttää uhkakuva, jossa markkinointiosasto on degeneroitunut pelkäksi mainonnan ja somemarkkinoinnin asiantuntijaosastoksi. Mutta onko arvostuksen puutteelle ja päätäntävallan vähenemiselle todellisia perusteita?

Kannattaako vastuullinen liiketoiminta?

Vastuullisuus on trendikästä, mutta onko vastuullisuus liiketaloudellisesti kannattava? Ja jos vastaus on kyllä, niin missä tilanteissa, millä ehdoilla ja miten siihen käytännössä päästään?

Kumman sinä valitsisit?

Kysymys sinulle: mitä tekisit jos saisit tietää, että viestintäsi onnistumisen ja epäonnistumisen selittää yksi tekijä ylitse muiden, että itse asiassa tuo tekijä selittää jopa 53.9% kaikesta viestintäsi onnistumisesta (565% suurempi vaikutus kuin itse mainoksella), että tulos perustuu kymmeniin tuhansiin tieteellisiin tutkimustuloksiin, ja että tulos on varma yli 99% tilastollisella varmuudella? Jatkaisitko rahan tuhlaamista kuten aina ennenkin, vai panostaisitko tuohon 565% vaikuttavampaan tekijään ja poimisit esimiehesi ja kollegoiden kehut erinomaisesta liikevaihdon ja kannattavuuden kasvusta?